ReadyMom
Prepper goeroe
Laatst bewerkt:
Aangezien ik nu van meerdere merken blikken goulash en hachee heb, leek het me wel slim ze eens aan een testje te gaan onderwerpen. Wel 1 tegelijk, want zoveel eet ik niet weg in 1 dag .
First up; de goulash van Gwoon, een van de huismerken die in elk geval bij de Emté supermarkten gevoerd wordt.
Met een prijs in de 1.70 regionen zeker een van de goedkopere.
Toen het uit het blik kwam had ik al zoiets van 'hmmm' .... Wat na opwarmen nog niet veel verbeterde.
Redelijk aan de dunne kant, met flinke repen rode en groene paprika maar op het eerste oog geen vlees te bekennen.
De smaak. In elk geval niet te zout, dat vind ik wel een plusje. Tja. Ik moet toegeven dat ik geloof ik nog nooit verse goulash op heb, dus kan daar niet mee vergelijken, maar volgens mij hoor je er duidelijk paprika in te proeven toch? Jup, je raad het al, behalve als je zo'n slap reepje doorbeet was er van paprikasmaak niet heel veel te merken. Het was overall meer een (best aardige) tomatensaus. Nu hoor je mij daar op zich niet over klagen, maar de naam goulash vind ik het niet waard...laat staan rundvlees goulash....tel je even mee?
Ja, dat was al het (ook nog redelijk 'korrelige' ) kleine vlees uit het hele blikje.
Dus; al met al zou ik zeggen: als je je over de naam heen kan zetten heb je er nog een redelijk sausje aan, of een leuke basis voor een soepje. Voor vulling of een goulash ervaring kan je m beter laten staan.
First up; de goulash van Gwoon, een van de huismerken die in elk geval bij de Emté supermarkten gevoerd wordt.
Met een prijs in de 1.70 regionen zeker een van de goedkopere.
Toen het uit het blik kwam had ik al zoiets van 'hmmm' .... Wat na opwarmen nog niet veel verbeterde.
Redelijk aan de dunne kant, met flinke repen rode en groene paprika maar op het eerste oog geen vlees te bekennen.
De smaak. In elk geval niet te zout, dat vind ik wel een plusje. Tja. Ik moet toegeven dat ik geloof ik nog nooit verse goulash op heb, dus kan daar niet mee vergelijken, maar volgens mij hoor je er duidelijk paprika in te proeven toch? Jup, je raad het al, behalve als je zo'n slap reepje doorbeet was er van paprikasmaak niet heel veel te merken. Het was overall meer een (best aardige) tomatensaus. Nu hoor je mij daar op zich niet over klagen, maar de naam goulash vind ik het niet waard...laat staan rundvlees goulash....tel je even mee?
Ja, dat was al het (ook nog redelijk 'korrelige' ) kleine vlees uit het hele blikje.
Dus; al met al zou ik zeggen: als je je over de naam heen kan zetten heb je er nog een redelijk sausje aan, of een leuke basis voor een soepje. Voor vulling of een goulash ervaring kan je m beter laten staan.