Kanina
Diehard Prepper
En wat doe je met fruit dat op moet, of waar je teveel van hebt? Daar maak je een heerlijke fruitcrumble van!
Fruit (appel, peer, perzik, abrikoos, nectarine, rabarber, kers, bessen etc.) klein snijden en over een ovenschaal verdelen. Oven op 200 graden. Een kruimeldeeg maken van 100g bloem, 50g boter en 50g suiker. Een bakje crème fraîche met vanillesuiker (1 á 2 theelepels) mengen en verdelen over de stukjes fruit. Het kruimeldeeg erover verdelen en 30 minuten in de oven.
Lekker
Fruit (appel, peer, perzik, abrikoos, nectarine, rabarber, kers, bessen etc.) klein snijden en over een ovenschaal verdelen. Oven op 200 graden. Een kruimeldeeg maken van 100g bloem, 50g boter en 50g suiker. Een bakje crème fraîche met vanillesuiker (1 á 2 theelepels) mengen en verdelen over de stukjes fruit. Het kruimeldeeg erover verdelen en 30 minuten in de oven.
Lekker