Dreutel
Prepper goeroe
In de Tweede Wereldoorlog veranderden de maaltijden in Nederland enorm. Nederlanders aten voor die tijd vooral heel erg vet en veel koolhydraten. Tijdens de oorlog was er steeds minder voedsel beschikbaar, en veranderde het dieet. Uiteindelijk at men tulpenbollen. De overheid gaf boekjes uit met adviezen om toch enigszins voedzaam te eten. Het verzetsmuseum heeft (alweer een tijdje geleden) een conservator op pad gestuurd om samen met een topkok recepten uit die tijd te koken, en daar zijn beelden van:
Het is een serie, en de rest vind je door "eten in oorlogstijd" in te tikken in de jijbuis.
Volgens mij heeft @Stuudje ook eens iets over dit onderwerp geplaatst, maar de zoekmachine op dit forum en ik zijn geen vrienden.
Het is een serie, en de rest vind je door "eten in oorlogstijd" in te tikken in de jijbuis.
Volgens mij heeft @Stuudje ook eens iets over dit onderwerp geplaatst, maar de zoekmachine op dit forum en ik zijn geen vrienden.