zonnebrood
Mankinds only hope
Laatst bewerkt:
Deze soep maakte opa zonnebrood altijd op warme dagen wanneer de eetlust niet zo groot was. Wanneer je zelf getrokken vlees of kippen bouillon gebruikt is deze het lekkerste, heb je daar geen zin of tijd voor gebruik je bouillonblokjes. Wil je liever vegetarisch en minder zout, dan is een kruidenbuiltje ook ideaal.
Wat heb je nodig:
Een grote pot, zeker 10 liter
4 liter bouillon
Een flinke prei
Stang selderij
Een groene paprika en (heb een rode gebruikt, had geen groene)
Twee blikjes tomatenpuree
Blikje groene bonen (gebruik ik niet)
4 kilo wortelen (onwijze hoeveelheid ik weet het haha)
Vermicelli of shirataki noedels
Doe de bouillon in de pan, snij de prei in ringen en de rest van de groente in stukjes. Wil je nou geen stukjes wortel in de soep, voeg deze dan het eerste toe en haal de staafmixer er door heen, daarna kan je de overige groente toevoegen.
Wanneer de groentes zacht zijn geworden kan je de vermicelli of shirataki noedels toevoegen.
Eet smakelijk!
Wat heb je nodig:
Een grote pot, zeker 10 liter
4 liter bouillon
Een flinke prei
Stang selderij
Een groene paprika en (heb een rode gebruikt, had geen groene)
Twee blikjes tomatenpuree
Blikje groene bonen (gebruik ik niet)
4 kilo wortelen (onwijze hoeveelheid ik weet het haha)
Vermicelli of shirataki noedels
Doe de bouillon in de pan, snij de prei in ringen en de rest van de groente in stukjes. Wil je nou geen stukjes wortel in de soep, voeg deze dan het eerste toe en haal de staafmixer er door heen, daarna kan je de overige groente toevoegen.
Wanneer de groentes zacht zijn geworden kan je de vermicelli of shirataki noedels toevoegen.
Eet smakelijk!