backschless
Elementary prepper
Dit recept komt van Dave Canterbury (het boek bushcraft 101).
4-5 kopjes bloem
2 kopjes water
3 theelepels zout
1. Verhit de oven op 190 graden.
2. Meng de bloem, water en zout en zorg de deze mix redelijk droog is, voeg meer bloem toe indien nodig is.
3. Rol het deeg uit tot ongeveer 1,2 cm dik, en vorm het tot een rechthoek.
Snijd het in stukken van ongeveer 7 bij 7 cm en prik gaten met een vork of mes aan
Beide kanten.
4. Plaats deze stukken in een pan zonder vet en bak het ongeveer 30 min per kant.
Ikzelf heb dit op het open vuur gedaan in een pan en dit werkte ook perfect.
Gr Backschless
4-5 kopjes bloem
2 kopjes water
3 theelepels zout
1. Verhit de oven op 190 graden.
2. Meng de bloem, water en zout en zorg de deze mix redelijk droog is, voeg meer bloem toe indien nodig is.
3. Rol het deeg uit tot ongeveer 1,2 cm dik, en vorm het tot een rechthoek.
Snijd het in stukken van ongeveer 7 bij 7 cm en prik gaten met een vork of mes aan
Beide kanten.
4. Plaats deze stukken in een pan zonder vet en bak het ongeveer 30 min per kant.
Ikzelf heb dit op het open vuur gedaan in een pan en dit werkte ook perfect.
Gr Backschless