Kanina
Diehard Prepper
Bodem: per kilo bloem voor 4-5 pizza's heb je een zakje gist, een paar el. Olijfolie en 450 ml water nodig. Eventueel zout, kruiden en suiker toevoegen.
Flink kneden, paar uurtjes met een vochtige theedoek er overheen laten staan waar het warm is. De bloem verdubbeld zo ongeveer. In 4-5 bollen verdelen en maar rollen met die deegroller tot je de gewenste dikte hebt bereikt. De 1 houd van Italiaanse (dunne bodem), de ander van Amerikaanse (dikke bodem).
Saus maken van tomatenpuree, zout en peper, kruiden en een uitgeperste knoflook
Hawaï staat bij mij hoog aangeschreven. Saus met een kwastje of lepel uitsmeren, ham plakjes, ananasstukjes, gesnipperde ui en geraspte kaas en dan de oven in.
Oven op 200 graden (hete lucht) en ongeveer 12 minuten voor een dunne, en 15 voor een dikke. Ik houd meestal de kaas in de gaten. Goudbruin is ok.
Ik kon niet meer dan 5 foto's neer plakken dus hieronder nog een paar.
Flink kneden, paar uurtjes met een vochtige theedoek er overheen laten staan waar het warm is. De bloem verdubbeld zo ongeveer. In 4-5 bollen verdelen en maar rollen met die deegroller tot je de gewenste dikte hebt bereikt. De 1 houd van Italiaanse (dunne bodem), de ander van Amerikaanse (dikke bodem).
Saus maken van tomatenpuree, zout en peper, kruiden en een uitgeperste knoflook
Hawaï staat bij mij hoog aangeschreven. Saus met een kwastje of lepel uitsmeren, ham plakjes, ananasstukjes, gesnipperde ui en geraspte kaas en dan de oven in.
Oven op 200 graden (hete lucht) en ongeveer 12 minuten voor een dunne, en 15 voor een dikke. Ik houd meestal de kaas in de gaten. Goudbruin is ok.
Ik kon niet meer dan 5 foto's neer plakken dus hieronder nog een paar.