• Welkom op ons forum. Gasten hebben beperkt toegang tot ons forum. Meld je daarom aan voor een account. Registreren kost slechts een minuutje van je tijd.

Laatste bijdragen

  • joepmeloen
    https://thc.texas.gov/blog/hardtack-original-mre Kwam dit net tegen een (engels) stukje over het eten van hardtacks. Halvewegen de...
  • martin
    martin waardeerde Flos's bericht in het onderwerp Olijfolie preppen met Leuk Leuk.
    Ik heb een goede leverancier gehad. Maar die is er mee gestopt. Olijfolie van de eerste pers. Uit Spanje. Koud geperst. Kocht ik in...
  • martin
    martin reageerde op het topic Olijfolie preppen.
    Ik heb toevallig vorige week nog een zeer goede olijfolie die 3 jaar over de datum was geprobeerd. Ik kan je vertellen dat het echt niet...
  • martin
    martin waardeerde TheQuickFox's bericht in het onderwerp Olijfolie preppen met Leuk Leuk.
    Bij olijfolie is het belangrijk dat het vers is. De kwaliteit gaat achteruit naar mate het ouder wordt. Licht en zuurstof zijn ook niet...
  • V
    Verwijderd lid 5818 reageerde op het topic Prepper Films.
    9 Despite being the neophyte of the group, 9 convinces the others that hiding will do them no good. They must take the offensive if...
  • JohnVonSchutz
    Michell maakt een MEXICANDEL. Oftewel: Frikandel in Mexicaanse stijl. Geen idee of het lekker is, maar het lijkt mij wel wat. Even...
  • Flos
    Flos reageerde op het topic Olijfolie preppen.
    Ik heb een goede leverancier gehad. Maar die is er mee gestopt. Olijfolie van de eerste pers. Uit Spanje. Koud geperst. Kocht ik in...
Terug
Bovenaan