Helaas zit er een fout in de forumsoftware waardoor je de forumregels moet accepteren voor je deze kunt lezen. Onze excuses hiervoor. Mocht je na het lezen alsnog niet akkoord zijn, stuur dan even een PM aan phtvs
Welkom op ons forum. Gasten hebben beperkt toegang tot ons forum. Meld je daarom aan voor een account. Registreren kost slechts een minuutje van je tijd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een alternatieve webbrowser te gebruiken.
Ik had dit topic nog niet eerder gezien maar het leek me wel een interessant recept. Vanavond gemaakt met gewone Pink Lady appels en ui en aardappel uit eigen tuin. Het was geen verkeerde soep (beetje hete bliksem achtig) maar iets te zoet voor mijn smaak voor het avondeten, meer een lunchsoep.
Je kan eigenlijk alle appels drogen, schillen, in dunne plakjes, eventueel kaneel er over. Drogen kan in een voedseldroger of gewoon in de oven op een lage temperatuur met de deur op een kiertje.
Je kan eigenlijk alle appels drogen, schillen, in dunne plakjes, eventueel kaneel er over. Drogen kan in een voedseldroger of gewoon in de oven op een lage temperatuur met de deur op een kiertje.
Alle stappen gevolgt, en ik kan zeggen " helemaal geslaagd."
Ik heb jona gold appels gebruikt en even in de pan gebrande hazelnoten. Ipv groente boilon, kippen boilon(de R zit weer bijna in de maand.).