F
frans81
Gast
Waarom heeft Frans of verkoopt Frans geen onhandige zware ( leger ) gamellen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Nota: This feature may not be available in some browsers.
Ik heb in de horeca gewerkt. In een centrale keuken werd gekookt voor diverse locaties.Dus zo'n professionele gamel als deze dat veel in de horeca word gebruikt had ik wel wat meer verwacht.
Zeker als je ziet hoe duur deze krengen zijn.
En waarom maak je anders zo'n ding? Warm voedsel transporteren kan je ook gewoon in een pan doen... zo snel word het niet koud...
werden deze warm aan de buitenkant?Ik heb in de horeca gewerkt. In een centrale keuken werd gekookt voor diverse locaties.
De gamellen werden gebruikt om te vervoeren inderdaad, niet om warm te houden. Waarom dan geen pan, daar zit een losse deksel op, dat kan gaan lekken als je met de auto over een verkeersdrempel rijdt...de gamel lekt niet want heeft een deksel met klem.
Net zoiets als een schaal, niet heet,wel warm.werden deze warm aan de buitenkant?
Je leest dan maar een deel van de post.@Ray, je dwaalt wel een beetje af. Zelf eten klaar maken en warm houden kan je niet vergelijken met zelf opwarmende shit uit de winkel.
Dan kan je ook zeggen er zijn restaurants genoeg.
grote pasta en rijst maaltijden die ik smorgen kan maken en de rest van de dag en avond ervan kan nuttigen.
haha dit is zo'n onzin verhaal haha.Ik weet dat het niet in je straatje past qua antwoord maar het is echt niet verstandig om voedsel tussen de 5 en 63 graden te bewaren.
Bacteriën vermenigvuldigen zichzelf tussen deze temperatuur en per 20 minuten is er een verdubbeling.
Dus stel er is 1 bacterie in de pasta of rijst maaltijd die je smorgens om 07:00 heb gemaakt.
(en dat is heel positief want het zullen er wel een stuk of 10 zijn)
Dan krijg je het volgende exponentiële effect: 20,40,60 (minuten) zijn dan 1,2,4
En nu gaat het snel want dan krijgen we op 1,2,4,8,12 uur de volgende toename:
8,64,4096,16.777.216 en na 12 uur kom je uit op het getal 68.719.476.736
En dat is dan als er 1 stuks schadelijke bacterie aanwezig is en het gaat om exponentiële toename dus het rekensommetje met 4 schadelijke bacteriën ga ik je besparen.
Smakelijk eten.
Er is een reden waarom er een koelkast is uitgevonden.
Doe verstandig en gebruik een koelkast of probeer je tijd anders in te delen door anders te plannen.
Zo, als iemand zich verdiept in voedsel en bereiding(en vele andere dingen) is het @martin die dan ook nog het geduld heeft dit begrijpelijk uit te leggen aan anderen. Hij is wel een autoriteit op het gebied van voeding.haha dit is zo'n onzin verhaal haha.
Je moet je echt eens verdiepen in deze materie voordat je zulke onzin uitkraamt.
Bron: https://www.volkskrant.nl/cultuur-m...-je-na-een-paar-uur-nog-veilig-eten~b37eab91/‘Wat heeft u liever: voedsel uit een loeismerige magnetron of uit een thermosbakje waarin het een paar uur heeft gezeten?’ Voor Marcel Zwietering, hoogleraar levensmiddelen microbiologie aan de Wageningen Universiteit een uitgemaakte zaak: ‘Nou, ik stem voor opwarmen in de magnetron’, zegt hij zonder aarzelen.
haha dit is zo'n onzin verhaal haha.
zijn dat dit soort dingen?
http://www.stamoutdoor.nl/product/gamellen-voedselcontainers-nl-leger-rvs/