Zit er een sterke rook smaak aan de worst? In duitsland is de rooksmaak doorgaans nogal sterk vindt ik, ben daar zelf niet zo'n fan van.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Nota: This feature may not be available in some browsers.
Ik heb dat hier ook staan met kalkoen.Als ik nog een tip geven mag dit kwam ik een tijd geleden bij een duitse supermarkt tegen (rewe dacht ik) het is dan wel geen gerecht maar echt wel goed. Het is varkensvlees of rundvlees met goede smaak en lekker zachte stukjes vet.
Koel/koud echt lekker tussen brood maar ook zonder eet je makkelijk een blik leeg. Voor de mensen die van vlees gelatine houden ook dat zit hier rijkelijk bovenop en smelt goed. Warm is het na mijn mening niet lekker.
Het fruhstucksfleisch of smak/spam wat veel mensen hebben komt hier lange na niet bij in de buurt daar bij is dat echt de laagste klasse honden of kattenvoer (wat het na mijn mening sowieso is). Voor een prijs van 3 tot 4 euro per blik van 300 gram niet de goedkoopste uiteraard maar na mijn mening meer hun geld waar dan de spam smac etc.
Wel weer 1,5 gram zout per 100gr maar ik ben ook bang dat je een zout niet ontkomt bij de meeste ingeblikte producten.
Bekijk bijlage 28408
Bekijk bijlage 28409
Als ik nog een tip geven mag dit kwam ik een tijd geleden bij een duitse supermarkt tegen (rewe dacht ik) het is dan wel geen gerecht maar echt wel goed. Het is varkensvlees of rundvlees met goede smaak en lekker zachte stukjes vet.
Koel/koud echt lekker tussen brood maar ook zonder eet je makkelijk een blik leeg. Voor de mensen die van vlees gelatine houden ook dat zit hier rijkelijk bovenop en smelt goed. Warm is het na mijn mening niet lekker.
Het fruhstucksfleisch of smak/spam wat veel mensen hebben komt hier lange na niet bij in de buurt daar bij is dat echt de laagste klasse honden of kattenvoer (wat het na mijn mening sowieso is). Voor een prijs van 3 tot 4 euro per blik van 300 gram niet de goedkoopste uiteraard maar na mijn mening meer hun geld waar dan de spam smac etc.
Wel weer 1,5 gram zout per 100gr maar ik ben ook bang dat je een zout niet ontkomt bij de meeste ingeblikte producten.
Bekijk bijlage 28408
Bekijk bijlage 28409
Klopt is idd Rewe.
Weet je nog hoe duur die blikjes zijn?
@drempler , ik vind het leuk om jouw bericht over het ingeblikte vlees te lezen. Ik ben er al jaren een fan van. Het is nu niet dat ik het zo vaak eet, maar die 400g blikken Duits Schmalzfleisch (en andere variaties) zijn m.i. echt de geheime tip als het gaat om een lang houdbare bron van proteïne en dierlijk vet, die betaalbaar is en nog prima smaakt ook.Ik dacht tussen de 3 en 4 euro.
@drempler , leuk, en fijn dat het jou smaakt. Er zijn nog meer soorten die m.i. prima smaken, en ze smaken sowieso allen op brood. Hausmacher Leberwurst op brood (smeerbaar) of Lyoner bijvoorbeeld. Blutwurst is er ook.Ik heb deze twee ook gekocht om te testen.
De metworst is ook erg lekker, zit alleen wel redelijk peper is dus niet geschikt voor mensen die snel last van de darmen etc hebben.
De schmalz is na mijn smaak precies hetzelfde vlees als de blikken schweinefleisch alleen dan zonder gelatine en met veel vet dit vet zit niet door het vlees gemengt maar zit appart rond de randen en is er dus af te schrepen.