Flos
SHTF Expert
Vandaag een voorraadje spaghetti saus gemaakt.
Dus vanmorgen even in de voorraad kasten zitten rommelen om te kijken wat ik zoal nog had die nodig op moest.
Van een paar jaartjes over de datum lig ik niet wakker van en ons Barbara paniekeert ook al niet meer. Dus een paar potjes paprika en peper van een jaar of twee terug in de pan kan geen kwaad.
Maar tussen dat alles stond een pot appelmoes nogal aan de bruine kant.
Al heeft dat niets met mijn spaghetti saus te maken toch even open gemaakt. En geproefd.
Wist niet dat appelmoes zo ranzig kon worden. Moest er van kokhalzen.
Gelijk aan de kippen gegeven. Ja was bijna 14 jaar over de datum.
Dus vanmorgen even in de voorraad kasten zitten rommelen om te kijken wat ik zoal nog had die nodig op moest.
Van een paar jaartjes over de datum lig ik niet wakker van en ons Barbara paniekeert ook al niet meer. Dus een paar potjes paprika en peper van een jaar of twee terug in de pan kan geen kwaad.
Maar tussen dat alles stond een pot appelmoes nogal aan de bruine kant.
Al heeft dat niets met mijn spaghetti saus te maken toch even open gemaakt. En geproefd.
Wist niet dat appelmoes zo ranzig kon worden. Moest er van kokhalzen.
Gelijk aan de kippen gegeven. Ja was bijna 14 jaar over de datum.